TIETOTURVA

bizhub SECURE –palvelu tarjoaa yrityksille mielenrauha

bizhub SECURE

Miten voitte varmistaa yrityksenne tiedot ovat turvassa – suojattuna tietovarkauksilta? Nykypäivän monitoimijärjestelmät tarjoavat valtavan määrän toimintoja ja valintoja - jotka myös valitettavasti heikentävät turvallisuutta. Konica Minoltan vastaus on tietojen salaamiseen ja suojaamiseen on bizhub SECURE. Konica Minolta on oman alansa johtava tietoturvastandardien toteuttaja. bizhub SECURE –palvelussa määritellään yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä tietoturvastandardit ovat tarpeellisilla kullekin asiakkaalle.

Konica Minolta kehitti bizhub SECURE -palvelun, tarjotakseen asiakkailleen tarvittavat resurssit monitoimijärjestelmän kiintolevylle tallennettujen tietojen suojaamiseen ja salaamiseen. Asiakastarpeiden määrittämisen jälkeen, Konica Minolta ottaa käyttöön valitut tietoturvaominaisuudet, jolloin monitoimijärjestelmällä olevat tiedot ovat turvassa. bizhub SECURE -sertifiointitodistus antaa asiakkaalle mielenrauhan.

bizhub SECURE-tietoturvapalveluja ovat:

  • Automaattinen töiden ylikirjoitus
  • Kiintolevyn salaus
  • Kiintolevyn lukitus salasanalla
  • Automaattinen töiden poisto käyttäjälaatikosta

Konica Minoltan bizhub SECURE on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille ja eri teollisuuden aloilla, jotka haluavat suojata sekä salata yrityksen tiedot. bizhub SECURE on osa Konica Minoltan kokonaisvaltaista palvelukonseptia. Valittujen tietoturvapalvelujen avulla tietosi eivät ole vain turvassa, ne ovat bizhub SECURE -turvassa!

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoja?

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköpostiosoite

Yritys

Viesti

LÄHETÄ