TIETOTURVA

Miten tietojen luottamuksellisuus säilyy?

Tiedon salaus ja suojaus

Useimmissa tulostimissa ja monitoimijärjestelmissä on kiintolevy ja asiakirjamuisti, joihin pitkän ajan kuluessa kertyy megatavuittain luottamuksellista aineistoa. Ne on suojattava hyvin, jotta organisaation salassa pidettävät tiedot eivät joutuisi ulkopuolisten ulottuville. Konica Minolta tarjoaa tietoturvan varmistamiseen useita ja toisiaan tukevia ratkaisuja:

 • Automaattinen tietojen poisto:
  Automaattinen poisto pyyhkii sisäisen kiintolevyn tiedot määrätyn ajan kuluttua.

 • Kiintolevyn suojaus salasanalla:
  Kiintolevyn suojaus salasanalla estää irrotun levyn tulkinnan. Salasana on laitekohtainen, joten poistetun kiintolevyn sisältöä ei voi avata muilla laitteilla.

 • Kiintolevyn ylikirjoitus:
  Siirrettäessä monitoimijärjestelmä uuteen paikkaan, kannattaa sen kiintolevy alustaa. Alustuksen varmin tapa on ylikirjoitus, jolloin levyn kaikki tiedot korvataan useaan kertaan. Standardoituja menetelmiä ylikirjoitukseen on käytössä erilaisia.

 • Kiintolevyn salaus:
  Kiintolevy salataan jopa 256-bittisellä salausalgoritmilla. Algoritmi noudattaa useimman yrityksen tietoturvapolitiikkaa. Salausta käyttävän kiintolevyn sisältöä on mahdoton lukea, vaikka levy irrotettaisiin monitoimijärjestelmästä.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoja?

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköpostiosoite

Yritys

Viesti

LÄHETÄ