TIETOTURVA

Verkon suojaaminen

Verkon tietoturva

Tiedonvälitys ja viestintäyhteydet ovat välttämättömiä nykyaikaisessa yritysympäristöissä ja liikemaailmassa. Konica Minoltan toimistolaitteet on suunniteltu integroitaviksi erilaisiin verkkoympäristöihin. Esimerkiksi verkkotulostimista ja monitoimijärjestelmistä on luotu kehittyneitä ja tietoverkkoon liitettäviä asiakirjojen prosessointikeskuksia. Ne tulostavat, kopioivat ja skannaavat dokumentteja sekä ohjaavat ne esimerkiksi verkko-osoitteisiin tai sähköpostiin. Toimistoteknologian on siis varauduttava samanlaisiin tietoturvariskeihin ja niiden torjuntaan kuin muidenkin verkotettujen laitteiden, sillä suojaamattomat järjestelmät ovat kiistaton tietoturvariski. Konica Minoltan kaikki laitteet täyttävät tiukat tietoturvavaatimukset, joilla vältetään sisäisten ja ulkoisten verkkohyökkäysten aiheuttamat vahingot. Tehokkaita verkonsuojausmenetelmiä on useita. Ellei näitä periaatteita noudateta, saattavat nämä laitteet aiheuttaa turvallisuusriskejä. Konica Minolta varmistaa tietoturvanormien erilaisilla turvatoimilla:

 • IP-osoitteiden esto
  Sisäinen palomuuri tarjoaa IP-osoitteen suodatuksen sekä valvontaprotokollan ja portin käytön. 
 • Porttiliikenteen valvonta
  Ylläpito voi avata, sulkea, sallia tai estää portti- ja protokollaliikenteen joko suoraan laitteelta tai etäohjausta hyödyntämällä.
 • S/MIME
  Useimmat Konica Minoltan monitoimijärjestelmät tukevat S/MIME-standardia (Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions), jotta sähköpostiliikenne monitoimijärjestelmältä vastaanottajille on turvallista. S/MIME salaa viestit ja niiden sisällön varmenteella.
 • SSL/TLS -salaus
  SSL/TLS-protokolla suojaa laitteiden verkkoliikennöintiä siirrettäessä esimerkiksi ylläpitotietoja Windows Active Directory -hakemistosta.
 • IPsec-tuki
  Useimmat bizhub-järjestelmät tukevat myös IPsec-protokollaa, joka täysin ja kaksisuuntaisesti salaa verkon ja monitoimijärjestelmien välisen liikennöinnin. IPsec salaa kaiken verkkoliikenteen paikallisverkon (palvelin, työasema) ja bizhub-järjestelmän välillä.
 • IEEE 802.1x -tuki
  IEEE802.1x on porttipohjainen todennusstandardi, jolla suojataan WAN- ja LAN-verkkoliikennöintiä. Nämä standardit varmistavat verkon tietoturvan estämällä luvattoman liikennöinnin (esimerkiksi DHCP- tai HTTP-tiedonsiirron) ulkopuolisille laitteille lukuun ottamatta todennuspyyntöjä.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoja?

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköpostiosoite

Yritys

Viesti

LÄHETÄ