TIETOTURVA

Konica Minoltan tietoturva

Maailmanlaajuinen tietoliikenteen kasvu on digitaalisella aikakaudella ollut ennen näkemätöntä ja sen myötä myös tietoturvariskit ovat lisääntyneet jyrkästi. Kaikessa yritystoiminnassa kopiointi­, tulostus­, skannaus­ ja faksilaitteiden päivittäinen käyttö on keskeinen osa työmenetelmiä ja työnkulkuja, joten monitoimijärjestelmistä on tullut monin tavoin korvaamattomia. Sen vuoksi on tärkeää, että nämä laitteet ja järjestelmät suojataan niiden tietoturvaan jatkuvasti kohdistuvilta uhkilta.

Konica Minoltan tietoturvakäytännöt sisältävät laajan joukon vakio-­ominaisuuksia ja optioita, joista muodostuu tehokas perusta ammattitason tietoturvaratkaisuille. Ne tunnistavat ja estävät tietoturvaan kohdistuvia hyökkäyksiä, jotka voisivat vahingoittaa joko yrityksen tai yksilön taloutta tai mainetta. Konica Minolta on alansa tietoturvan edelläkävijä ja johtava asiantuntija.

Konica Minoltan tietoturvaratkaisut yhdellä silmäyksellä:

Konica Minoltan laitteet täyttävät lähes poikkeuksetta Common Criteria/ISO 15408 EAL3 ­tietoturvanormit.

“Tietoturva on keskeinen elementti Konica Minoltan strategiassa. Konica Minoltalla on kattava mallisto tulostus- ja asiakirjatietoturvaan liittyviä ominaisuuksia, joista useimmat ovat vakiona bizhub -sarjan laitteissa. Sen sijaan, että tarjotaan tietoturvaa optiona ja lisävarusteena, Konica Minolta katsoo omaavansa markkinoiden laajimman valikoiman ISO15408-sertifioituja monitoimijärjestelmiä.”  

Lähde: Quocirca (2011): Market study “Closing the print security gap. The market landscape for print security“, sivu 11.

 

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoja?

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköpostiosoite

Yritys

Viesti

LÄHETÄ